LIVSSTIL

GRATTIS till Frida Berglund som vann det stora blogg-priset under kategorin; LIVSSTIL


Namn: Frida Berglund
Ålder: 29
Bor: Göteborg (född i Umeå)
Civilstatus: Sambo
Sysselsättning: Projektledare på reklambyrån Valentin&Byhr.
Övrigt: Föreläsare, krönikör för detaljhandelstidningen Market och frilansskribent.
Fakta om bloggen: En av Sveriges största inredningsbloggar med drygt 16 000 unika läsare i veckan. Startades 2005, under pseudonymen Husmusen och har sedan dess fått uppmärksamhet i både lokal, nationell och internationell press.


Hon bloggar som vi kanske förstår om livsstil och jag personligen tycker att denhär bloggen är hur kul som helst. Jag älskar inredning och det kan vara riktigt skönt att få lite inspiriation till ditt nya boende om du är en riktigt ikea-handlare och är ute efter någonting lite extra ;)


Här får ni exempel på inlägg;

Hanna Wernings muggar i ny färg

Våren 2009 lanserar Rörstrand den populära serien av formgivaren Hanna Werning i en helt ny lila färg. Den nya kulören kommer i alla delar, på både muggar, skålar och assietter. Cirkapriser och storlekar: Mugg 30 cl 99 kr Mugg 6 cl 69 kr Skål 70 cl 149 kr Assiett 21 cm 149 kr. Kommer till butik v. 12.


Foto: pressbilder Rörstrand



och här;


Inspirerande mönster

Har ni varit inne på den brittiska inredningskedjan Habitats hemsida på ett tag? Om inte klicka er genast dit just nu. När du surfar in möts du av ett snyggt intro med enkla illustrationer mot en nästan kartong- eller masonitliknande bakgrund. Och vet ni vad jag blir? Målarsugen. För hur svårt kan det vara att förstora upp det här tänket på tre tavlor? Det skulle vara hur snyggt som helst. Och helt rätt i år. Nu när det verkar vara siluetter och stolar som gäller för hela slanten. Det känns lite skönt retro och eko på samma gång, just med den där råa masoniten och enkelheten. Masonitskivor kan man ju köpa på Bauhaus eller Krauta. Snyggt webbintro, som verkligen inspirerar.

Foto: skärmdump från Habitat.co.uk



PUSS&KRAM

/ S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0