En fråga?

Hej folket igen. En liten fråga. Vilka har det lika skönt som jag? Vilka sitter och äter julmat och har en liten julafton. Och istället har reggae för jul musik? jag kan berätta att reggae låter ur våra högtalare iaf. Underbart. PUSS och HEJ/ Lina

Tredje julafton hos Mormor nu.

Igår var det julafton i börje. Mat och alkohol och självklart julklappar. Bilder kommer. sen hemgång och avslutades i gottsunda. Somnade runt 7 i morse sen bar det av till mormor. Just nu äter vi efterrätt och sen möter jag stina och Evelina och det blir utgång. Var vet jag inte än, Men någonstans iaf. Hörs imorgon då bilder och eventuella videos kommer. PUSS och HEJ/Lina

7 svenska bloggare som är kända internationellt

7 Svenska bloggare som har valt att skriva sina bloggar på engelska för att bli kända världen över och tjäna pengar.


Roger Johansson 457bereastreet.com
Kommer ursprungligen från göteborg och har valt att döpa sin blogg efter en gammal gata han bott på. Det sägs att han har 25000 rrs-prenumeranter (det är ungefär detsamma som bloggkoll.se)


Henrik Edberg positivityblog.com
Som ni kanske ser på namnet så är det en positivity blogg och han är den mäst kända bloggaren under den kategorin.
Han har 10 000 rrs-prenumeranter och cirka 260 000 läsare (beräknat i maj)


Mikael Svärdh fosfor.com
En blogg med mycket prylar och hemelektronik. Han har över 6000 rrs-prenumeranter och är även grundaren till annonsnätverket Tailsweep.


Robert Birming geekalerts.com
Han är också med under kategorin prylar och hemelektronik. Han har bloggat länge och haft flera olika bloggar.
Han har även en tå med i ett antal andra kända bloggar.


Andreas Viklund anderaswiklund.com
Anderas Viklund är en mycket duktig bloggdesignare och har designat många fler bloggar än man tror.
Hans blogg handlar alltså mest om design och ganska så mycket om musik.


(Phat trance) dailymobile.se
Phat trance som han kallar sig bloggar om mobiltelefoner vilket verkar vara ganska populärt.
Bloggen har ca 12
000 besökare per dag och idag består den av 4 olika bloggare från olika ställen i världen.


Thord Daniel Hedengren blogherald.com
Thord är en av de inblandade bloggarna i bloggen blogherald.com, där dom skriver om händelserna i bloggvärlden.
Detta är en av världens största bloggar och har runt 20 000 läsare per dag.


Besök gärna dessa sidor och kolla om dom intresserar dig, dom är ju trots allt så pass stora att tusentals människor är intresserade.


PUSS&KRAM

/ S

Dan för dan

Vad gör ni ikväll och hur ser er dag ut imorgon?

Min dag idag har varit som lilla julafton nr ett i sthlm. Skinkmacka och likör. Kvällen spenderas i gottsunda hos mannen med stort M.
Imorgon hämtar taxin mig kl 1 och vi åker ut till Börje. Firar där, kommer hem sen blir det utgång. Ellerhur Magda? Juldagen blir det julafton nr 3 hos Mormor i Gränby, sen utgång självfallet.
Annandagen bir det bakfylla och shopping, sen, vet ni vad?

RONJALEE KOMMER HEM PÅ LÖRDAG!! Jag längtar ju typ ihjäl mig, det ska bli så jävla kul :) Vi ses på Redroom gott folk!

PUSS och HEJ/Lina


Mobilbloggar: hos hanna

Hej allihopa. Jag har inte lärt mig det där med att lägga in bilder än. När man bloggar med mobilen. Någon som vet hur? Idag har jag varit på stan. Först en lunch på panini med mormor, mamma, helena och doris som var på besök. Sen blev det lunch nr 2 på cupido med Evelina, adde och micke. Dock åt jag inte denna gång. Efter det så blev det julklappshandling med hanna och jag är äntligen klar! Just nu sitter jag hos hanna, trycker i mig popcorn. Imorgon bär det av till sthlm för julafton nr två:) Puss/Lina

Mobilbloggsförsök

Hej allihopa. Jag försöker mig på en mobilbloggning lite såhär mitt i natten. Ligger just nu och kollar på tv. Vi ska strax sova. Fan vad coolt att man kan blogga via mobilen egentligen. Överhuvudtaget ens gå in på internet med en mobil utan pengar. Hihi. Godnatt mis amigos. Puss!

Årets första julklapp

Idag har jag jobbat igen 12-18, och ytterligare 1200kr. Nästa gång jag jobbar är 29 och 30, skönt att få vara ledig lite till. Iallafall så fick jag julklapp idag från jobbet ! Det var ett presentkort på Åhlens på 200kr. Hur kul skulle det vara att få ett på Lindex? Jag blev glad, hittar väl någon julklapp till någon där ifrån haha.
Ikväll åker jag till mo och sover när han slutat. Är ledig imorgon, så jag ska verkligen sova ut!
Imorgon ska vi handlaklart våra julklappar, vi tjejer ska ner på stan och handla och julfika, försöka få upp julkänslan lite!

PUSS och HEJ /Lina



Fan Darin har blivit snygg! Tycker inte ni det?

 Då och nu 

Mösspaket

Hej vänner!
Arbete i 6 timmar och 1200 kr satt inte fel dock ont i fötterna som fan. Igår var vi på Redroom och hörrni? Det var faktist ovanligt mycket folk. Det var helt ok, men att veta att man ska jobba dagen efter får inte en att slappna av. Rätt bråkig kväll faktist och helt ovärda personer. Den korta bögen med kutrygg var inte mannen i mitt liv asså. Fyfan.
Iallafall!
Sen gick jag och mo hem till mig och somnade kanske vid 5. Helt döda men: a man's gotta do what a man's gotta do. och det gjorde vi, det blev work today som sagt. Han gör mig glad..
Ikväll är jag sugen på att gå ut och sätta mig någonstans, jag och Linda kanske gör det. Well see!

Jag och mor betalade nyss min studentmössa och tröjorna. Detta var ifrån AJ Eriksen och kostade 948kr jävligt bra pris. Mössan är vit med svart kant och lila.guld detaljer. Jag är nöjd och jag längtar efter den dagen, åh!

Har ni beställt studentmössa, isf vad fick ni betala för eran?

PUSS och HEJ/Lina


TOP 5 på Youtube

Dessa fem klippen är just nu top 5 för mig.

1. Damian Marley ft. Stephen Marley - The mission. TUNG!


2. Charlie bit my finger, skrattar lika mycket varjegång


3. Morgan Heritage - Tell me how come URF2008, fyfan vilken stämmning, längtar till 09



4. Lady Gaga-Pokerface, lyssnar jämt


5. Markus Krunegård - Jag är en vampyr


PUSS och HEJ/Lina

Royal Spa

Jag fyllde 18 och fick en present av Berg, Felicia hans flickvän och Adde. Det var ett presentkort på Royal Spa här i uppsala. Idag kl 10 imorse så uttnyttjade jag det. Och TACK! Det var så himla skönt, man känner sig fräsch som fan nu efterråt.
Detta var jag på :

Lerbehandling med ansiktskur

[tid - 110 min] [pris - 995 :-]

Inleds med en kroppspeeling för att avlägsna döda hudceller. Följs sedan av en intensiv lerinpackning som eliminerar orenheter i huden och vävnaden, sätter fart på cellförnyelsen och berikar med viktiga mineraler som Magnesium, Kalium, Natrium samt Kalcium. En ansiktskur ingår med rengöring, peeling, massage, mask och avslutande produkt.

Måsta göra behandlingar oftare, så fruktansvärt skönt. Tack igen!
PUSS och HEJ/Lina


Gästbloggare nr 8: 17 DECEMBER



Vad hittar ni på då? Ja jag har inget att göra just nu eller jo men orkar inte göra något. Kom precis hem från malmö med Helena och vi har köpt våra nyårsbiljett. Det tog tid att hitta gatan vi skulle till men till slut hitta vi det och klart blev man lycklig. I alla fall vi satt en dag och prata om att blogga. Egentligen varför bloggar vi? Vi kan ju istället skriva allt detta på en dagbok hemma så har vi allting för oss själv, vissa av oss klagar på att folk ger oss dumma kommentarer men det är så nu i livet att folk kommenterar till alting. Det kan gälla till smarta saker eller dumma saker, kommentarer kommer alltid finnas så det så! En sak vet jag att det är kul när folk man inte känner kan läsa om mig och se hur jag har det. kanske vid ett viss tillfälle insirerar man någon eller ja kanske inte. Jag vet att hade jag inte skrivit blogg på internet så hade jag aldrig gjort det någon annanstans och det är jag helt säker på. Man fick en dålig inflytande på varför man ska egentligen blogga, låter helt töntigt att sitta och skriva om sitt liv men andra sidan har man alltid velat ha en egen hemsida och bara få skriva om vad som helst, detta är som min egen hemsida. Denna blogg ardianas.blogg.se har jag inte haft så länge och det beror på att jag har haft en annan blogg innan men jag beslöt för att ta bort den eftersom alla bara fråga massa frågor och klagade. Nej men de mest undra hela tiden om mitt privatliv och jag ville inte svara på det, om jag skrev om någon viss person skulle alla komma och fråga vem det var. Det jag skriver ska bara stanna i ditt huvud medan du läser det och efter att du har stängt ner min sida så har du glömt bort allting jag skrev eller ha det för dig själv!
Läsare - jo jag skulle vilja ha många läsare men just har jag inte det eftersom jag har varit väldigt oaktiv på sista tiden och har precis öppnat denna blogg....

http://ardianas.blogg.se

Salong panczel

Idag hittade jag en blogg som sköts av salong panczel där du kan hitta det du vill veta om deras arbete.
Produkter för ditt hår t ex shampoo&balsam, mousse&spray eller tänger av olika slag.
Dem ger många olika hårtips för t ex torrt eller slitet hår. Dem visar även sina öppettider, priser och vad dom har att erbjuda. Det finns många bilder på olika håruppsättningar för festligare tillfällen så man har någonting att utgå efter om man skulle vilja gå att klippa sig där. Dom länkar även till andra frisörer och hemsidor för hårprodukter.

Besök bloggen själva och kolla om salong panczel ska få sköta ditt hår i framtiden.





PUSS&KRAM

/ S

Design

Hey gott folks!
Evelina my love har nu grejat vår design till en mycket coolare design som jag anser det! Jag är nöjd.

Men som sagt: Designen är nu kirrad av Evelina. Vad tycks? Säg vad ni tycker och om ni skulle vilja kommentera med ändringar, kommentera och säg till!?

PUSS och HEJ /Lina


JULLOV

Idag fick jag och Stina jullov. Och eftersom att detta är ett projektarbete som man arbetar med under skoltid så vet jag inte hur vi kommer göra med det, om vi ska skippa att blogga en gång om dagen eller så.. Vi kommer naturligtvis försöka hålla er uppdaterade med både skvaller om oss och skvaller om andra bloggar så mycket som möjligt.

Var det någon av er som såg Blondinbellas nya "show" igår på TV400? Please tell me about it!

Vår käre vän Evelina kommer hit till mig efter jobbet och fixar med våran design. Vi ska hjälpas åt lite med bilder osv. Har ni några förslag? Designen kan verkligen inte bli värre en såhär!

Ikväll blir det väl till att fira att det är lov, ska bli fruktansvärt skönt!

PUSS och HEJ/Lina


Kenza vs Blondinbella

En artikel ur tidningen metro (Kenza vs Blondinbella)


Kenza Zouiten, 16, skriver bloggen Kenzas, med drygt 84 300 unika besökare i veckan.

Kenza om:
Mode/sin klädstil: "Tycker mode är roligt, går mer efter vad jag tycker är snyggt än efter vad som är mode just nu. Ibland blir det trendigt, ibland lite rockigare".

Politik: "Är jag inte så intresserad av".

Musik: Bandet Tokio Hotel är mina absoluta favoriter.

Vill göra i framtiden/drömmar: "Tycker det vore roligt att jobba på en modetidning och som modell som jag gör i dag".

Favoritbloggar: Style by Kling (kanal5.se/web/stylebykling) och Mikaela som har bloggen rar.tjejsajten.se

Om konkurrenten Blondinbella: "Vi lärde känna varandra på ett bloggmöte, men träffas inte längre. Läser inte hennes blogg regelbundet, utan kikar bara in då och då.

Varför går det bra för henne: för att hon skriver sådant som hon vet provocerar folk, till exempel "kolla min pälsmössa, det är mink...".

Blondinbella

Isabella Löwengrip, 17, skriver bloggen Blondinbella med drygt 79 100 unika besökare varje vecka.

Isabella om:

Mode/sin klädstil: "Är ingen modebloggare över huvud taget. Jag gillar den klassiska stilen och klär mig mycket i skjorta och pennkjol.

Musik: Gillar musik som man kan sjunga till som Madonna, Britney och Abba. Sen har Coldplay alltid varit favoriter.

Politik: "Jag älskar politik och är ledamot i MUF. Reinfeldt och Beatrice Ask är några av mina stora förebiler.

Vill göra i framtiden/drömmar: Jag vill bli försvarsadvokat och politiker, kanske justitieminister. Helst av allt skulle jag vilja kombinera båda delar. Vill även fortsätta som bloggcoach.

Favoritbloggar: "Försöker undvika att läsa andra bloggar så det inte blir att man skriver om samma sak".

Om konkurrenten Kenza: "Träffats ett par gånger men är väldigt olika. Sen är vi konkurrenter och då är det svårt att vara vänner".

Varför går det bra för henne: Hon upplevs som en väldigt vanlig tjej som är lite gulligull och som många känner igen sig i. Sen är hon dessutom snygg.


PUSS&KRAM

/ S


Bloggar eftersom vi bloggar om dem.

Tänkte ge några tips på vilka bloggar jag läser dagligen. Från att inte läsa några alls så läser jag otroligt många. Tyder det på att jag ör intresserad av andras liv eller bara har tråkigt när jag sitter framför datorn? Vi får väl se. Jag försöker vara 100% ärlig men lägger inte ut alla. Om eran blogg finns med i denna lista så vill jag verkligen att ni skriver en liten kommentar, skulle vilja veta om ni läser denna =) Kommentera!

enevelina.blogg.se - ofcourse, she's the shit
goinglondonbaby.blogg.se - min bästa vän och hennes london vän exelle.blogg.se
lindbergemeliee.blogg.se -  en sköning
vansemyan.com - älskar videobloggningar och därmed ett gott skratt
comearound.blogg.se och almp.blogg.se två tjejer från min gamla skola och deras vän colaburk.blogg.se just pga att det tas grymt snygga bilder!
Händer då och då att jag glider in på strlc.blogg.se där wredh och ingen aning om vilka fler som bloggar där. Även extraloek.blogg.se, fråga mig inte varför?
Ibland är det så att jag går in på mariagullig.blogg.se, linnmelinder.blogg.se och madeleinee.blogg.se.

Sen går jag dagligen in på blondinbella, kenza och storstadspojken. By the way så är fan han as rolig! Och bloggarna på 1000apor.

Allt detta pga projektarbetet, att få inspiration och ha något att blogga om. Skulle vara roligt om någon av er som finns med här skulle vilja gästblogga också? Hör av er isf!

PUSS och HEJ /Lina

Minst två gånger per vecka tänker jag: ”Va fan! Jag är ju uuuung!”.

Oftast kommer tanken i samband med att någon frågar om jag vill festa på en vardag. Min första tanke brukar vara: "Självklart!" Sen kommer jag på att "det är ju en dag imorgon också". Jag får ångest över att jag har sagt ja när jag egentligen vet att jag borde ta det lugnt i min redan ganska späckade vardag. Efter mycket om och men så beslutar jag mig i alla fall för att köra. Och om jag kör, då försöker jag göra det fullt ut. Ingen mening med att gå ut och ta en drink i mina ögon. En drink gör en bara trött. Går man ut och tar en drink så kommer man ändå hem senare än vanlig läggdagstid.


Då tycker jag att man lika gärna kan köra, bli berusad så att man blir glad och inte bara trött, och komma hem hur sent som helst. Det verkar alltid vara en skitbra idé. Till dess att klockan ringer morgonen efter och jag håller på att dö av huvudvärk och framförallt trötthet. Ändå pallrar jag mig upp ur sängen och anländer i tid till jobb eller skola. Är nöjd med mig själv ett tag och tänker "Se där, det var ju inte så farligt." Sen råkar jag se mig själv i spegeln. Jag undrar vem fan det var som lurade i mig att det var en bra idé. Juste. Jag själv. Jävla jag. Dra åt helvete Amanda. Framförallt - väx upp

.


Gästbloggare nr 7: Amanda Colldén

Nu kommer ett gästbloggs inlägg från Amanda som bloggar för 1000apor. Som jag skrev innan så är hon en ung och väldigt humoristisk person så som jag ser det. Jag roas av hennes inlägg.
Vår projektblogg är idag exakt en månad gammal, och dvs den är inte så gammal. Därför är det kul att vi redan haft 7 gästbloggare och dessutom en tjej från 1000apor. Det går framåt!

Vi är tacksamma för detta!

Är det någon av er som är inne på 1000apor och läser bloggar? Isåfall vilka?

PUSS och HEJ/Lina

gaybloggen.com

Evelina Lindström (enevelina.blogg.se) tipsade oss om Amir (gaybloggen.com)

Amir Akroutl 18 år pluggar företagande på jensen gymnasium södra i Stockholm. Som ni förstår på namnet så har han öppet gått ut med att han är homosexuell vilket är väldigt modigt och bra. Han är bra kompis med Kenza storbloggerskan. Det kan vara därför hans blogg blivit så stor.

Han skriver mycket om mode och utseende vilket är jätte intressant då han vänder sig till killar också.
Det är ju så många tjejbloggerskor på Internet så det handlar då bara om hur tjejer ska se ut och hur dem ska klä sig.

Han skojar mycket och verkar vara en väldigt öppen person vilket gör att många tycker att det är roligt att läsa hans blogg.



dagens bloggtips. Killbloggaren Amir, gaybloggen.com





PUSS&KRAM

/ S

Ny grej: BOKTIPS!

Och ja, ni läste rätt. Boktips var det. I vanliga fall så är jag inte speciellt intresserad av böcker. Men när jag väl läser en bok så kan jag inte sluta. Jag har nu läst den i 3 dagar och vill bara fortsätta, på samma sätt så vill jag inte att den ska ta slut.
I svenska uppgift i skolan så ska vi läsa en roman och jag läser en ungdoms roman "Som jag vill vara" av Katarina von Bredow. En perfekt bok för mig. Det handlar om en tjej vid namn Jessica som är 15år. Hon går på fest, träffar en kille som hon tycker om. De har sex, hon blir gravid. Man får följa henne och se om hon gör abort eller inte osv. 
Den är verkligen AS bra.
Lätt 4/5 toasters som vår vän Björn hade sagt. Och då har jag inte ens läst ut boken ÄN.

Nåja, boktips och här har ni det .

PUSS och HEJ /Lina


Ny design på bloggen!

Hej alla kära.
Som ni kanske ser så har vi standard looken på bloggen. Vi tänkte göra om den. Och därmed be vår älskade vän Evelina fixa det åt oss. Hon får fria händer och får designa den hur hon tycker att det skulle passa oss.
Evelina har en humoristisk blogg och är värd att läsa. Mycket internt men fruktansvärt roligt!

Just nu är det dött med gästbloggare. Vem är sugen? Hör av er!

PUSS och HEJ /Lina


Killar/Män i bloggvärlden!

Jag tycker att det är alldeles för lite killar i bloggvärlden!
Vad tycker ni?

Kolla gärna in våra senaste gästbloggare (nr.5 & nr.6)

Jag vill jätte gärna kolla in lite flera killbloggar och jag vet i princip inte någon.
Jag personligen tycker att killar kan vara mycket roligare än tjejer ibland och dessutom mycket mer öppna.

Hjälp oss att hitta killbloggar som vi kan läsa och skriva om?

PUSS&KRAM

/ S



Gästbloggare nr.6 - Markus Tavaststjerna

Jag har juh då det förnämliga nöjet på min sida att få gästblogga ett par rader, och vad gör man inte?... 
min första tanke var: vad ska jag blogga om? men sen kom jag på att det vet jag ändå aldrig så jag bara låter orden komma och "ordbajsar" på så gott jag bara kan..

Det här kan om möjligt vara tidernas sämsta tips, men funkar!

Alla hatar vi att vara tvungna att gå upp tidigt på morgonen igen, nu när semester och sommarlov sedan länge är över. Det känns helt enkelt mycket skönare att bara ligga kvar, bara en liiiten stund till, som sedan blir från ett par minuter, till kanske i värsta fall, timmar. Man bara - "fuck carpe diem", jag vill sova. För att man överhuvudtaget ska kunna stiga upp tar de flesta hjälp utav alarmklockor, eller för all del, det är 2008 - mobiltelefonen.

MEN, det finns ett bättre sätt, nämnligen att ta hjälp av naturens egna kretslopp. Jag menar det som du stoppar i dig måste förr eller senare komma ut igen. Därför om du dricker ett glas vatten (15 cl funkar bra för mig, testa dig fram till vad som passar för just dig), precis innan du går och lägger dig, är du mega pissig när du vaknar. Att du måste pissa gör att det inte är "skönt" att ligga kvar längre, så därför stiger du upp... det e inte ett så dåligt tips direkt!

Övrigt ordbajseri:

  • Går det verkligen inte att rimma på orm?
  • Varför upplever man en "mysigare" känsla i mörker än i ljus?
  • Visste du att pingviner trillar på rygg när det flyger ett flygplan över dem, eftersom dom följer planet med blicken för länge.
  • en champinjon innehåller 0.2% fett
  • Människor och delfiner är dom enda som har sex för nöjes skull..
  • Om man skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har man producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma en kopp kaffe.

PS: det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.

//http://tavast.blogg.se


1000apor

1000apor är en hemsida där bland annat Alex och Calle Schulman bloggar, också Style By Mats och många fler. Det finns också en tjej som heter Amanda som bloggar där och har bloggen praktikantbloggen. Det är en bra sida med jävligt mycket humor. Jag diggar den och hänger där inprincip varje dag. En blogg jag läser är då Amandas blogg. Hon är skitrolig och har as kul humor. En blogg jag verkligen rekomenderar.
Nu är det så att vi har fått äran att hon ska gästblogga hos oss, en gång eller kanske flera. Det är något vi verkligen uppskattar! Vi är glada för detta och håll utkik för snart finns hon med här!





Bilder tagna från google och praktikantbloggen

PUSS och HEJ/Lina

Gästbloggare nr 5: Barzan ger oss ett videoinlägg!


van Semyan - TJOCKIS FLYGER PÅ MIG
by vanBSemyan

HOLA!

Nu är jag tillbaka igen efter en hektisk tid. Har inte mått så bra i helgen, tror jag börjar bli sjuk.
Men nu har en ny vecka börjat igen och jag måste ta mig i kragen och gå till skolan och blogga.

Jag sitter och tänker på vilka filmer jag inte sätt ? hm ?

SÅ... jag vill jätte gärna att ni skriver så många filmer ni kan rekomendera som möjligt.

Jag är lite töntig så jag gillar typ ungdomsfilmer och mycket kärlek! SKRIV SKRIV SKRIV!


PUSS&KRAM

/
S

Bloggkoll och 1a december..

Kenza börjar idag med en liten julklapps utdelning. Eller inte en sån liten sådan. Kollade nyss in bloggen och "första luckan" som hon kallar det och det bestod av ett presentkort på H&M för 1000kr. Det enda man behövde göra var att lämna en kommentar. Såklart gjorde jag det. Kanske får chansen att kunna lotta ut här?

Jag tycker att det är en bra idé med en sån tävling. Så hade vi också haft om vi hade haft råd med det. Men med en massa sponsorer så klarar man nog allt. Jag är lite avundsjuk haha.

Vad tycker ni om tävlingar i bloggen? Borde jag och Stina ha en liten tävling iallafall?

PUSS och HEJ/Lina


Filmtips!

Jag är extra känslig när det gäller emotionella filmer. Som t ex, SATC, the Holiday, Pearl Harbor mm. Men denna film. Jag gråter hela tiden. Inte bara det att det rinner en tår i ögat. Utan jag grinar, så det låter så högt att tillochmed mamma kommer inspringandes och frågar vad som hänt.
-Filmen är såå jäävla braaaa..host.. snyft
-Men tönt!
Jag älskar när filmer får mig såhär. Jag blir faktist glad. Konstigt nog...

Nåväl, PS. I love you. Snälla se den!



PUSS och HEJ/Lina

RSS 2.0